Näin pääset alkuun

InfoToggle-viestien näyttäminen verkkosivuillasi vaatii aluksi neljä vaihetta:

1. Verkkosivun konfiguroiminen InfoToggleen
  2. InfoTogglen skriptien asentaminen verkkosivuille
  3. Luo viestille sijoittelu
  4. Luo viesti

1. Verkkosivun konfiguroiminen InfoToggleen

Sivuston asetukset näkymä: lomakkeella nimi, sivuston verkkotunnus, ja sivuston aikavyöhyke.
Kuva 1. Uuden sivuston lisääminen
  • Syötä verkkosivustosi tiedot:
    • Verkkosivuston nimi voi olla mikä vain. Nimeä ei näytetä InfoTogglen ulkopuolella. Jos sinulla on useampi sivusto, nimen kannattaa olla helposti tunnistettava.
    • Verkkosivustosi verkkotunnuksen tulee sisältää protokolla, mahdollinen aliverkkotunnus, ja verkkotunnus. Esimerkiksi:
      - https://example.com
      - https://www.example.com
    • Valitse aikavyöhykkeeksi sivustosi pääasiallinen aikavyöhyke. Oletusarvona on yrityksesi aikavyöhyke. Aikavyöhyke vaikuttaa milloin ajastetut viestit näytetään. Jos asetat viestin näkymään kello 11, se näytetään kello 11 sivustosi aikavyöhykkeessä.
  • Klikkaa
  • Kun sivusto on tallennettu, lomakkeella näkyy uusi osio, JavaScript-tiedostot mikä sisältää sivustollesi lisättävän HTML-koodin. Kopioi koodinpätkä, tarvitsemme sitä seuraavassa vaiheessa.

2. InfoTogglen skriptien asentaminen verkkosivuille

Tämä osuus olettaa, että tiedät missä verkkosivusi sivupohjat ovat ja miten niitä muokataan. Kysy devaaja-kaverilta jos olet epävarma!

Vaihtoehtoisesti voit käyttää myös Google Tag Manageria tai vastaavaa työkalua skriptien lisäämiseen.

Koodi sivustoasetusten 'Javascript-tiedostot'-osiosta tulee kopioida verkkosivusti <head>-elementtiin. Koodi voidaan lisätä head-elementin loppuun, juuri ennen </head>-koodia.

Esimerkki:

<html>
  <head>
    [ muut skriptit ja tyylit ]

<script async defer src="https://cdn.infotoggle.com/mods/loader.js"></script>
    <script defer src="https://cdn.infotoggle.com/mods/3ef58b-mods.js"></script>
  </head>
  <body>

Info: Koodien ei ole pakko olla <head>-elementissä. Voit lisätä sen myös <body>-elementin loppuun. Valintaan liittyy kysymys siitä missä järjestyksessä haluat tiedostojen latautuvan [eng] sivustollasi. InfoToggle toimii kummalla tahansa tavalla.

Yleisesti ottaen JavaScript-koodin lataaminen <head>-elementissä tapahtuu aikaisemmin ja toiminnallisuus on käytettävissä nopeammin, mutta se voi joissain tapauksissa hidastaa sivun latautumista.

JavaScript-koodin lataaminen <body>-elementissä takaa sivun lataantumisen mahdollisimman nopeasti, mutta skriptit ladataan vasta kun sivu on ladattu, ja InfoTogglen tapauksessa se voi viivästyttää InfoToggle-viestien näyttämistä sivulla.

Info: Voit käyttää Google Tag Manageria sisällyttääksesi InfoTogglen skriptit sivuillesi. Tämä hidastaa hieman InfoTogglen lataamista ja viestit voivat ilmestyä pienen viiveen jälkeen sivunlatauksen jälkeen.

Voit nyt jatkaa ja luoda ensimmäisen sijoittelun viesteillesi!